Cybercrime

Steeds vaker worden organisaties slachtoffer van cybercrime. Denk aan fraude, ransomeware, bedrijfsspionage of hackers. De gevolgen zijn diefstal van gegevens, inbreuk op systemen, verlies van belangrijke data of zelfs bedrijfsstilstand. De financiële gevolgen voor de organisatie, reputatieschade of omzetderving kunnen de bedrijfscontinuïteit flink onder druk zetten. Bescherm uw organisatie met een cyberverzekering.

Dekking cyberverzekering
  • Vergoeding schade- en verdedigingskosten
  • Vergoeding opgelegde boetes
  • Ondersteuning ICT en Communicatie experts
  • Advies herstellen reputatie en juridisch advies
Lees meer: 5 redenen voor een cyberverzekering

Om het risico op cyberincidenten te verkleinen kunt u preventief eenvoudige maatregelen nemen zoals het installeren van firewalls, secure e-mail en uw software up-to-date beveiligen. Helaas zijn cyberincidenten niet 100% te voorkomen. Doorgaans wordt schade door cyberincidenten niet gedekt door traditionele verzekeringen. Een oplossing is een specifieke verzekering voor cyberrisico’s. 

De Cyberpolis dekt de aansprakelijkheid van door derden geleden schade, de eigen kosten van het bedrijf, de gevolgschade en biedt response-service. Download onze Cybercrime leaflet of vraag hieronder meer informatie aan. 

Offerte cyberverzekering aanvragen

Naam organisatie

Contactpersoon

Telefoonnummer

E-mailadres

Omzet (schatting)

Verzekerd bedrag per aanspraak en per jaar (schatting) (optioneel)

Graag ontvang ik de informatie per

Toelichting (optioneel)