Even voorstellen: Chris Ploegmakers

“Ik ben Chris Ploegmakers, 54 jaar oud en ik woon samen met mijn vrouw Inge in Maarheeze. Ik heb veel ervaring opgedaan als relatiemanager verzekeren bij een grote bank. Vanaf 1 januari 2020 werk ik als accountmanager bij Mutsaerts.

In 2019 ben ik actief op zoek gegaan naar een nieuwe werkgever omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Het is dan mooi om te kunnen gaan werken bij Mutsaerts, de nummer 1 op mijn verlanglijstje. De persoonlijke en professionele benadering bij relaties is in mijn optiek onderscheidend ten opzichte van veel concurrenten. Deze aanpak sluit naadloos aan op mijn visie op dienstverlening. De combinatie van het beheren van een eigen portefeuille en de acquisitie van nieuwe relaties spreekt mij erg aan. De diversiteit aan bedrijven en de landelijke spreiding zorgen voor veel afwisseling.

Ik heb de laatste 7 jaar van thuis uit gewerkt. Bij Mutsaerts ervaar ik weer hoe fijn het is om dagelijks één van de ruim 60 werknemers te zijn. Zij hebben gezorgd voor een warm welkom en het gevoel dat ik de goede keuze heb gemaakt om bij Mutsaerts te gaan werken.

In mijn vrije tijd vind ik het lekker om veel buiten te zijn. Rondom ons boerderijtje uit 1827 ben ik veel in de tuin te vinden. Ik heb groene vingers en haal veel voldoening uit de aanleg en het onderhouden van onze mooie tuin. Ik tennis graag en ga met enige regelmaat naar de sportschool. Een grote passie is ook de wintersport, een combinatie van actief bezig zijn en veel gezelligheid in de avonduren.

Ik heb enorm veel zin in alle uitdagingen en mogelijkheden, die zowel zakelijk als privé op mijn pad komen.”