Even voorstellen: Inge Broers

“Vanaf 1 november 2019 werk ik als schadebehandelaar bij Mutsaerts. Ik ben Inge Broers, 29 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend Joost in Tilburg. Na mijn studie Rechtsgeleerdheid heb ik gewerkt bij een grote verzekeraar. Toen ik op zoek ging naar een organisatie in het mkb waar persoonlijkheid en ontwikkeling een belangrijke rol spelen, kwam ik bij Mutsaerts terecht. Vorige maand heb ik de overstap gemaakt en ben ik het schadeteam komen versterken.

Schade is nooit leuk, maar om er op dat moment te zijn voor een relatie en de zorgen zoveel mogelijk uit handen te nemen vind ik het mooiste aan mijn functie. Daarnaast hecht ik veel waarde aan de persoonlijke aandacht die Mutsaerts voor haar relaties heeft. In de eerste weken heb ik al gemerkt dat het schadeteam écht betrokken is bij schadecases.

Bij een nieuwe baan komt natuurlijk veel kijken: veel nieuwe indrukken en informatie. Vanaf het moment dat ik binnen ben gestapt heb ik het werken bij Mutsaerts ervaren als een heel warm welkom met betrokken en geïnteresseerde collega’s.”