Mutsaerts wederom verkozen tot adviseur grafische industrie

PERSBERICHT


De prettige samenwerking tussen het KVGO en Mutsaerts is wederom verstevigd en het KVGO verlengt het contract met Mutsaerts. Dit betekent een verdere uitbreiding van de structurele samenwerking die Mutsaerts al heeft op het gebied van verzekeringen met het KVGO.

Sinds 2015 heeft Mutsaerts voor de leden van het KVGO een maatwerk verzekeringspakket ontwikkeld dat aansluit bij de specifieke risico’s voor de grafische sector: de Mutsaerts | KVGO Pakketpolis. Het gaat daarbij om een allrisk brand-, machinebreuk-, aansprakelijkheid-, collectieve ongevallen-, wagenpark-, cyber- en rechtsbijstandverzekering. Een uniek element in de polis is dat de brandverzekering maar één smaak kent: de allrisk dekking. Inmiddels maken er al meer dan 100 KVGO leden gebruik van de collectiviteit.

Fons Metsaars (KVGO) en Guido Kuitert (Accountmanager KVGO bij Mutsaerts) zijn verheugd over de verlenging van het partnership. “Mutsaerts is voor ons een betrouwbare partner met een op maat gesneden en scherp geprijsd bedrijfsschade verzekeringspakket, een KVGO-ledenvoordeel dat er toe doet!” geeft Fons Metsaars aan. Guido Kuitert: “Wij zijn trots dat het KVGO wederom kiest voor de verzekeringskracht van onze organisatie. Wij zijn blij met het vertrouwen en hopen ook komend jaar voor veel KVGO leden een toegevoegde waarde te kunnen leveren.”