Nieuw management Mutsaerts

(v.l.n.r.: Freek Verhaaf, Tijn Mutsaerts, Freek Njio, Jurgen van Woensel)

Mutsaerts heeft een nieuw managementteam geïnstalleerd, bestaande uit Freek Njio (algemeen directeur) en partners Jurgen van Woensel en Freek Verhaaf. Freek Njio, mede-eigenaar sinds 2008, neemt de aandelen over van Tijn Mutsaerts.

De overdracht werd al geruime tijd voorbereid vertelt de vertrekkende topman van het kantoor. Er breekt een nieuwe periode aan voor Mutsaerts en volgens Tijn is de tijd rijp om het stokje over te dragen aan zijn compagnon. Zelf nam hij in 1981 het kantoor over van zijn vader Wim Mutsaerts en heeft hij tijdens zijn jaren aan het roer, de organisatie zien groeien naar bijna 60 specialisten. Tijn: “Ik heb met groot plezier en betrokkenheid bij Mutsaerts gewerkt. We hebben de afgelopen jaren de juiste focus gehouden. Mutsaerts waait niet met alle winden mee en de organisatie staat er goed voor. Daar ben ik trots op!

Over de komende jaren zegt Freek Njio: “Ik voel me vereerd om deze verantwoordelijkheid op mij te nemen. Ik heb veel van Tijn geleerd en ben hem dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen. Naast dat hij veel voor het kantoor heeft betekend, gaan we ook zijn humor en soepele manier van speechen enorm missen!”

Jurgen van Woensel, partner sinds 2016 en binnen het kantoor onder andere verantwoordelijk voor new business development: “Inmiddels werk ik tien jaar bij deze prachtige organisatie. Tijn is in staat geweest de juiste mensen om zich heen te verzamelen en een succesvol bedrijf neer te zetten. Ik ben trots op het feit dat ik hier met hem aan heb mogen werken. De organisatie staat en het concept en de filosofie kloppen.”

Freek Verhaaf, partner sinds 2018, is enthousiast over zijn nieuwe rol: “In bijna 14 jaar heb ik onze organisatie enorm zien groeien met een team dat morgen altijd 1% beter wil zijn dan vandaag. Deze koers zetten we voort met een nieuwe en tegelijkertijd vertrouwde voorhoede. Ik heb er zin in!”

Heeft u nog vragen?

Naam
Telefoon
Email
Bericht