Waarom Mutsaerts

Voor onze relaties zetten wij geregeld verzekeraars en pensioenuitvoerders op scherp. U kunt vertrouwen op een partner met de deskundigheid en inkoopkracht van een groot advieskantoor, maar met de persoonlijke benadering en flexibiliteit van een kleiner kantoor. Dat is Mutsaerts, een unieke combinatie!

Persoonlijk

Deskundig

Daadkrachtig

Oprecht

Persoonlijke aandacht

Drie expertises, één team!

Wij geloven in de kracht van compleet advies. Met onze specialistische teams hebben wij de expertise in huis om volledig te ontzorgen; van schade- en inkomensverzekeringen tot pensioen. Met een vast contactpersoon die uw organisatie kent, staan wij altijd klaar voor vragen en advies.

Landelijke dekking

Onze aanpak

Wij werken landelijk voor zelfstandig ondernemers, business professionals en het (grootzakelijk) MKB. Door onze ervaring en inkoopkracht bij grote nationale verzekeraars, beursverzekeraars en niche verzekeraars weten wij waar we moeten zijn. Dit bewijst zich in scherpe premies en uitgebreide dekkingsmogelijkheden.

Sterk netwerk

Internationale verzekeringsgroep

Mutsaerts is sinds mei 2024 onderdeel van Howden, een toonaangevende wereldwijde verzekeringsgroep. Andere Nederlandse verzekeringsadviseurs die ook onderdeel zijn van deze groep zijn VLC & Partners, Van Luin, Bielderman Koetsier en Stargroup. Howden is opgericht in 1994 en opereert in 55 landen verspreid over Europa, Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland. Howden is een ‘people first company’ met 17.000 medewerkers met als fundament ‘employee ownership’. Het zet de ontwikkeling en het welzijn van medewerkers centraal en alle medewerkers hebben de mogelijkheid om zelf te participeren in Howden. Howden staat in de wereldwijde top 10 van brokers.

Onafhankelijk advies

Familiebedrijf sinds 1926

Mutsaerts is van oorsprong een familiebedrijf en sinds 1926 werken wij als business partner voor bedrijven in diverse branches. Ons kantoor heeft al een jaar of tien op rij een autonome groei van zo’n tien procent. We zijn onafhankelijk en niet gekoppeld aan een of meerdere verzekeraars. Zo garanderen wij een objectief advies over het onderbrengen van de bedrijfsrisico’s of pensioen.

Met trots zijn wij partner voor 4000+ bedrijven en non-profit organisaties.

 

Onze historie, onze hoogtepunten

1e generatie Mutsaerts start met advies en verkoop van verzekeringen. In 1963 sluit zoon Wim aan bij het bedrijf, actief met ongeveer 7 medewerkers.

In de jaren tachtig arriveert de 3e generatie Mutsaerts. Na enkele jaren neemt Tijn in 1986 het kantoor over en wordt de bedrijfsnaam "Mutsaerts"

2000: een nieuw pand op de Ringbaan West in Tilburg, inmiddels met 20 medewerkers. 2 jaar later start Freek Njio bij Mutsaerts en in 2003 stapt hij in het managementteam.

De groei van het kantoor is voortgezet met een duidelijke focus op de zakelijke markt, met ontwikkeling van eigen unieke producten. In 2008 wordt Freek Njio medeaandeelhouder.

Jurgen van Woensel treedt in 2016 toe als partner en lid van het managementteam. Freek Verhaaf volgt hetzelfde pad in 2018. Ook neemt Tijn afscheid en Freek Njio neemt Mutsaerts over.

Nieuwe frisse huisstijl & website passend bij de organisatie die we nu zijn!

In 2021 zijn wij gefuseerd met VLC & Partners.