Over ons

Als toonaangevend adviseur en verzekeringsmakelaar adviseert Mutsaerts over schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioen. Onze klanten variëren van vrije beroepsbeoefenaren tot het professionele mkb. In ons advies zoeken wij naar de balans tussen risico’s verminderen, zelf dragen of afdekken met slimme verzekeringsproducten.

Onze expertise
Met een team van adviseurs en specialisten focussen wij op drie expertisegebieden: schade, inkomen en pensioen. Daarnaast ontwikkelen wij al enkele jaren voor verschillende branches unieke verzekeringsproducten. Mutsaerts Maatwerk noemen wij dat.

Team
Met ruim 60 medewerkers kiezen wij voor kwaliteit en persoonlijke service. En dat wordt gewaardeerd! Al enkele jaren maken wij een aanzienlijke autonome groei door. Met een hecht team blijven wij ook de komende jaren hierin investeren. Maak kennis met ons team of lees meer over onze kernkwaliteiten.

Groots Presteren | Persoonlijk Blijven

Dit doen wij door lef te tonen, waarde te hechten aan kennis en innovatie en geregeld verzekeraars op scherp te zetten. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op een partner met de ervaring, deskundigheid en inkoopkracht van een groot advieskantoor, met de persoonlijke benadering en flexibiliteit van een klein kantoor. Een unieke combinatie!