DGA Pensioen

Het Nederlandse Pensioenstelsel staat bekend als een van de sterkste ter wereld. Helaas geldt dit niet voor het pensioen van de ondernemer. Voor een goed pensioen moet u op tijd beginnen met sparen. Hoe u dat het beste kunt doen, is afhankelijk van een groot aantal factoren zoals uw persoonlijke situatie, uw voorkeuren en verwachtingen ten aanzien van het te bereiken pensioen.

Opbouwmogelijkheden DGA Pensioen
  • Pensioenvoorziening bij een verzekeraar
  • Privévoorzieningen

Inzicht in uw pensioen
De pensioenadviseurs van Mutsaerts maken de complexe pensioenmaterie voor u op praktische wijze inzichtelijk. Zij helpen u bij de pensioenkeuzes die bij u en uw positie als ondernemer passen. Zij zorgen ervoor dat u fiscaal optimale pensioenopbouw heeft. We beoordelen uw bestaande pensioenvoorzieningen, laten zien welke risico's u mogelijk loopt en op welke manier de pensioenopbouw ingericht dan wel geoptimaliseerd kan worden. Hierbij hoort ook het afdekken van een goed nabestaandenpensioen.

Wij helpen u graag
Mutsaerts maakt onder andere eigen beheerberekeningen, jaar- en reserveringsruimteberekeningen of sluit (bancaire) lijfrentes voor u af. Ook kunt u bij Mutsaerts terecht voor beoordeling van (juridische) documenten bij eigen beheer of verzekerde regeling en de overdacht van pensioen van eigen beheer naar een verzekerde regeling.

Wij kunnen u alle reguliere producten van banken en verzekeraars aanbieden. Daarnaast hebben wij eigen producten ontwikkeld, samen met (her)verzekeraars. Deze producten kunnen u wellicht extra voordeel bieden. Wilt u weten hoe het staat met uw pensioenvoorziening? Of bent u geïnteresseerd in een financiële foto? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (013) 594 28 28 of per mail.