Schadeverzekeringen

Voor advies, bemiddeling en beheer van al uw zakelijke schadeverzekeringen kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een brandverzekering, cyberverzekering of bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om u goed te adviseren. Bij al onze diensten speelt het adviseren over verzekeringsproducten en het inkopen daarvan een grote rol.

Verzekeringsanalyse

In één oogopslag ziet u of uw pakket nog marktconform is, welke risico's u het beste kunt afdekken en welke risico's de organisatie zelf kan dragen.

Branches

Voor verschillende relaties en sectoren ontwikkelen wij unieke oplossingen. Wij bepalen de dekkingen en voorwaarden en gaan in gesprek met verzekeraars.

Mutsaerts | KVGO pakketpolis

Mutsaerts is verkozen tot adviseur voor de grafische industrie. Bekijk onze dienstverlening.

Service bij schade

Professionele begeleiding bij schade past bij onze dienstverlening en bij de kwaliteit die u van ons kunt verwachten. Wij zijn er als het erop aankomt.

Referenties

Met veel plezier werken wij voor organisaties uit diverse branches. Bekijk een aantal van onze referenties of neem contact met ons op voor een specifieke voorbeeld businesscase.

Cyberrisico's: onder controle?

Bescherm uw organisatie tegen cyberrisks en informeer naar de nieuwe cyberoplossingen.