Vacature Intern Accountmanager

Tilburg, fulltime (parttime bespreekbaar)

Jouw rol

Heb je ervaring in het verzekeringsvak en vind je het leuk om medeverantwoordelijk te zijn voor een mooie groep zakelijke klanten? Functioneer je het beste in een omgeving waar je zelf je dag indeelt met afwisselende werkzaamheden? Dan is de functie intern accountmanager iets voor jou!

Je werkt in het ‘intern accountteam’ en hebt je eigen werkzaamheden en klanten, maar iedereen is bereid om elkaar te helpen. Met 10 enthousiaste intern account collega’s is er altijd wel iemand waar je met vragen bij terecht kunt. Kennisdelen, korte lijnen, plezier en elkaar verder helpen zijn kenmerkend voor dit team.

Jouw bijdrage

Je komt als intern accountmanager terecht in het hart van onze organisatie. Samen met een extern accountmanager ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen van klanten. Al snel ga je merken dat jullie een duo gaan vormen en goed op elkaar zijn ingespeeld. Dagelijks heb je overleg met jouw extern accountmanager en hij of zij neemt jou af en toe mee naar afspraken om feeling te houden met jullie klantenportefeuille.

Je moet het leuk vinden om veel vragen telefonisch of per mail te beantwoorden en te schakelen met verzekeraars. Je bereidt gesprekken voor, vraagt offertes op en zet vragen uit bij collega’s of verzekeraars. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inkoop van verzekeringen en analyseer je risico’s en verzekeringsoplossingen. Voor specifieke vragen van klanten over bijvoorbeeld pensioen of arbeidsongeschiktheid kun je terecht bij collega’s die specialist zijn op dit gebied.

Jouw profiel

  • Ervaring? Ja, je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie en je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen in het verzekeringsvak.
  • Je hebt minimaal WFT Schade Zakelijk en hebt een streepje voor als je ook Assurantie A en WFT Inkomen al op zak hebt.
  • Je houdt je hoofd koel in een dynamische omgeving, bent goed in snel schakelen tussen werkzaamheden en type klanten, hebt een goede dosis inlevingsvermogen en communiceert soepel met mensen binnen en buiten de organisatie.
  • Je hebt een relevante HBO of WO opleiding succesvol afgerond.

Ons aanbod

  • Wij bieden jou een uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een informeel team waar ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën.
  • Er zijn verschillende trainings- en opleidingsmogelijkheden.
  • Marktconform salaris, goede pensioenregeling, korting op privé verzekeringen, reiskostenvergoeding etc.
  • Ruimte voor een goede werk-privé balans, flexibel- en thuiswerken zijn ogelijk.
  • Sfeervol kantoor in het centrum van Tilburg

Mutsaerts: groots presteren, persoonlijk blijven

Met ruim 50 collega’s adviseren wij bedrijven en ondernemers over schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioen. Samen kiezen wij voor kwaliteit en persoonlijke service. Onze bedrijfscultuur is gedreven en deskundig, maar vooral ook persoonlijk! Samenwerken, plezier en daadkrachtige service: daar draait het bij ons om. Dit zie je terug in onze dagelijkse werkzaamheden, maar ook tijdens andere activiteiten zoals bedrijfsuitjes. We organiseren geregeld gezellige barbecues, borrels, weekendjes weg en vele andere (sportieve) activiteiten. Wil jij aansluiten bij ons hechte team en ook met veel trots en plezier bij onze organisatie werken? Dan kijken we uit naar je reactie!

Meer informatie?

Direct solliciteren kan door een mail te sturen met jouw motivatie en CV naar Mariëlle Heijkant, HR adviseur binnen onze organisatie. Heb je nog vragen over de vacature intern accountmanager? Bel of whatsapp dan naar Mariëlle via 06 - 14 585 193.

Kom je graag in contact met één van onze intern accountmanagers om erachter te komen hoe een werkdag bij Mutsaerts eruit ziet? Neem dan contact op met Noortje van Outheusden via 013 - 750 78 43. Ze vertelt je graag meer over haar ervaring als intern accountmanager.