Werken bij

Met ruim 60 professionals kiezen wij bij Mutsaerts voor kwaliteit en persoonlijke service. En dat wordt gewaardeerd! Al enkele jaren maakt onze organisatie een flinke groei door. Hierdoor zijn wij geregeld op zoek naar nieuwe collega’s.

Waarom werken bij Mutsaerts?

Mutsaerts is een groeiende ambitieuze organisatie waar talent kansen krijgt om zich verder te ontplooien. Onze organisatie is groot genoeg om aan professionals mooie uitdagingen te bieden. Maak kennis met onze medewerkers, we stellen er graag een paar aan je voor.

"Werken bij Mutsaerts geeft energie: een vooruitstrevend team, altijd met de ambitie om relaties optimaal te ondersteunen en te verrassen met kwalitatief hoogwaardig advies!"
Freek Verhaaf, Accountmanager

"Via Mutsaerts heb ik de kans gekregen om mijn baan te combineren met de deeltijd HBO opleiding Financial Services Management. De groei en ervaring die ik in korte tijd doormaak is super!"
Britt van de Wijgert, Medewerker Inkomen

Foto Britt van de Wijgert Inkomensverzekeringe

Foto Mirjam Meeuwis Senior Pensioenspecialist bij Mutsaerts

"Mutsaerts is een groeiend ambitieus kantoor dat er in slaagt persoonlijk te blijven. Ik ben trots dat ik daar onderdeel van mag uitmaken!"
Mirjam Meeuwis, Specialist Pensioen

"Werken bij Mutsaerts betekent: elke dag dynamiek, ruimte voor initiatief en een team waar je bij wilt horen."
Rianne Allard, Adviseur Marketing en Communicatie