Advocatuur

Als onafhankelijk adviseur en verzekeringsmakelaar is Mutsaerts gespecialiseerd in verzekeringsoplossingen voor advocaten, accountants en fiscalisten. Een groot aantal van de 'top 50 Nederlandse advocatenkantoren' evenals drie van de 'big four accountantskantoren' behoren tot onze klantenkring. Voor deze kantoren adviseren, sluiten en beheren wij mede de verzekeringen voor de partners. Organisaties kiezen voor Mutsaerts vanwege substantiële voordelen op het gebied van premie en voorwaarden.

Voor de advocatuur hebben wij speciale verzekeringen ontwikkeld onder het label M-Verzekeringen (exclusief bij Mutsaerts verkrijgbaar). Naast individuele verzekeringen voor de partner(s) zoals een arbeidsongeschiktheids- en overlijdensrisicoverzekering (AOV en ORV), adviseren wij ook over beroepsaansprakelijkheid (BAV), kantoorverzekeringen en collectiviteiten voor de medewerkers en pensioen. Naast productontwikkeling, houden wij ons natuurlijk bezig met de actualiteiten. Regelmatig attenderen wij u op aanstaande wetswijzigingen en nieuwe verzekeringsmogelijkheden. Uiteraard kunt u ook voor actuele vraagstukken zoals het verzekeren van cyberincidenten en de uitfasering van pensioen voor de DGA in eigen beheer bij ons terecht.

Collectiviteiten

Voor partners van advocatenkantoren is het mogelijk om een collectiviteit te sluiten. Deze collectiviteit biedt diverse voordelen op het gebied van premie en medische acceptatie. Dit kunnen wij regelen voor de AOV en de ORV.

Individuele verzekeringen

Ook als individueel werkend advocaat bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze sterke inkoopkracht bieden wij vele voordelen. Wij bieden verzekeringsmogelijkheden op het gebied van de AOV, ORV of een BAV.