Op zoek naar een kritische blik voor uw zakelijke verzekeringen?

Onze adviseurs gaan verder dan het inkopen van standaard verzekeringen. We presenteren ons advies in een verzekeringsanalyse specifiek voor uw organisatie. Zo heeft u in één oogopslag inzicht in al uw bedrijfsrisico’s en zakelijke verzekeringen.

Icon

Specialist

Van een aansprakelijkheidsverzekering tot een brand- of verzuimverzekering. We bemiddelen én beheren al uw zakelijke schade- en inkomensverzekeringen.

Icon

Scherp

Wij zetten alles op alles om op elk vlak de scherpste te zijn: scherp advies, scherpe premies en uitgebreide dekkingsmogelijkheden.

Icon

Service

Ook voor specifieke verzekeringswensen vinden we een oplossing. Zo schrijven we zelf voorwaarden & clausules en onderhandelen we met verzekeraars.

“Tot onze verbazing stelde Mutsaerts voor om enkele zaken uit de verzekering te halen, omdat we bepaalde risico’s financieel best aankunnen. Zo’n voorstel schept vertrouwen! “

Financial director Nooteboom Textiles

Eén aanspreekpunt

Persoonlijke benadering

Onze bedrijfscultuur is gedreven en deskundig, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Ons motto is dan ook niet voor niets “groots presteren en persoonlijk blijven”. Dat kunnen we alleen met adviseurs die niet uit het veld te slaan zijn. Adviseurs die altijd bereid zijn dat stapje extra te zetten en u vlijmscherp advies te geven.

24/7 bereikbaar

Service bij schade

Schade? Dan kunt u rekenen op persoonlijk contact en service. Na een schademelding zorgt één van onze eigen schadebehandelaars voor een snelle afhandeling van de schademelding. Of het nu gaat om waterschade, ziekte, of een bedrijfsongeluk. Wij zijn er als het erop aankomt.

Verzekeringen voor uw branche

Mutsaerts Maatwerk

Omdat elke branche verschillend is ontwikkelen wij al enkele jaren maatwerkoplossingen voor branches. We gaan met verzekeraars in gesprek om de specifieke voorwaarden en dekkingen te bepalen. Zo creëren we unieke verzekeringen met interessante kortingen waardoor de premies vaak ver onder het gemiddelde liggen.

I  Advocatuur
I  Metaal
I  Grafische Industrie KVGO
I  Hotel
Notariaat
ICT
Theater en Bioscoop

Succesverhalen

Sinds 1926 zijn wij business partner in verzekeringen en pensioen. Al meer dan 4000 ondernemers, bedrijven en non-profit organisaties vertrouwen op de service van Mutsaerts. Bekijk alle referenties om een indruk te krijgen van onze opdrachtgevers.

Sparren over uw verzekeringen?

Een ongewoon aansprakelijkheidsrisico verzekeren? Op zoek naar een verzekering tegen fraude of cybercrime? Of bent u op zoek naar een oplossing voor het indekken tegen bijkomende kosten van product recall of specifieke milieurisico’s. Ook met complexe verzekeringsvraagstukken bent u bij ons aan het juiste adres. 

Aansprakelijkheid

Door jurisprudentie en ontwikkelingen in de rechtspraak neemt het aansprakelijkheidsrisico voor bedrijven en werkgevers toe. Een goede aansprakelijkheidsverzekering is essentieel en het is belangrijk dat deze is afgestemd op de organisatie, bedrijfsactiviteiten of uw beroep. Alle reden dus om goed advies in te winnen over verschillende vormen van aansprakelijkheid zoals beroeps- (BAV), bestuurders- (BCA), milieu-, werkgevers-, cyber-, of bedrijfsaansprakelijkheid (AVB).

Brand en inventaris

Een goede brandverzekering beschermt uw bedrijfsgebouwen, inventaris en goederen niet alleen tegen brand maar ook tegen bijvoorbeeld storm, waterschade, inbraak, vandalisme en bijkomende kosten als uw bedrijf tijdelijk stil ligt. De meest voorkomende brandoorzaak is het niet goed functioneren van elektrische installaties. Daarom is het van belang om elektrische installaties regelmatig te controleren.

Cyber

Steeds vaker worden bedrijven slachtoffer van cyberincidenten door cybercrime. Denk aan fraude, kwaadwillige software, bedrijfsspionage of hackers. De financiële gevolgen, reputatieschade of omzetderving kunnen de bedrijfscontinuïteit flink onder druk zetten. Is uw organisatie voldoende voorbereid op een cyberincident?

Milieu

Bedrijfscalamiteiten hebben niet alleen gevolgen voor de organisatie maar kan ook effect hebben op de omgeving en het milieu. Denk aan de gevolgen van bodemverontreiniging door vervuild bluswater op eigen locatie en saneringskosten op werklocaties bij derden. Wet en regelgeving op het gebied van milieuzorg wordt steeds strenger. Ben daarom kritisch op milieurisico’s en laat u goed adviseren.

Technische verzekeringen

Van aan- tot verbouw van panden en constructies, installatie en beheer van machineparken en andere industriële risico’s. Wij geven advies over een passende technische verzekering. Denk aan een CAR ofwel Construction All Risks- en Montage verzekering voor bouwwerken of (machine-)projecten, machinebreuk (verzekering tegen uitval of materiële schade aan machines/machinepark) of elektronica (verzekering van computers etc.)

Transport en vervoer

Afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten kunnen wij adviseren over een goede transport- of wagenparkverzekering. Of het nu gaat om het vervoeren van eigen goederen of goederen van derden, wij adviseren graag over de mogelijkheden.

Zorg & Inkomen

De inkomensspecialisten van Mutsaerts adviseren over financiële gevolgen van verzuim en arbeidsongeschiktheid. Hierbij hoort advies over verzekeringsoplossingen, verzuimregistratie en begeleiding richting arbodienst. Daarnaast houden wij u op de hoogte van de veranderende sociale wet- en regelgeving. Dit doen wij voor zowel de organisatie, de medewerkers als voor de ondernemer/DGA. Meer informatie? Neem contact met ons op.