Waarom is goede verzekering van uw machinepark cruciaal?

De MetaalPakketpolis van Mutsaerts biedt een uitgebreide allrisk verzekering voor machines in de metaalindustrie. Jurgen van Woensel benadrukt in dit artikel dat deze polis alle schadeoorzaken dekt, met uitzondering van enkele specifieke uitsluitingen, waardoor het een superieure keuze is voor bedrijven die hun machinepark willen verzekeren.

Artikel lezen

Zonnepanelen en schaderisico’s: preventiemaatregelen voor bedrijfspandeigenaren

Zonnepanelen vormen een bron van energie voor particulieren en bedrijven, maar zijn niet zonder risico’s. Wij zien regelmatig schades door de volgende gebeurtenissen. Bekijk de tips, advies en uitleg van onze experts zodat u de kans op schades kan verkleinen.

Artikel lezen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor ondernemers

Voor ondernemers is het essentieel om voorbereid te zijn op arbeidsongeschiktheid. AOV-specialisten adviseren het vroegtijdig afsluiten van een verzekering, vooral nu slechts een klein deel van de ondernemers beschermd is, en met oog op veranderende wetgeving.

Artikel lezen

Toenemend ziekteverzuim onder jongeren zorgwekkend

In de laatste jaren heeft het Nederlandse bedrijfsleven een duidelijke trend gezien: een sterke toename van ziekteverzuim dat onze economie miljarden kost. Vooral onder de jongeren is te zien dat zij vaker kampen met klachten.

Artikel lezen

AOW-leeftijd stijgt licht in 2024 en stabiliseert in 2029

De stijging van de AOW-leeftijd naar 67 jaar in 2024 vereist acties van HR-managers. Onder andere aangepaste pensioenplanning en communicatie zijn essentieel voor werknemerstevredenheid en financiële fitheid. We zetten op een rijtje wat de veranderingen voor u betekenen.

Artikel lezen

Gaat de Wet toekomst pensioenen sneuvelen onder een nieuw kabinet?

Na de verkiezingen en de invoering van de Wet toekomst pensioenen, kan het pensioendossier weer actueel worden bij de vorming van een nieuw kabinet, ondanks eerdere stilte. Met een nieuwe Kamermeerderheid tegen de wet, staat de toekomst van pensioenhervormingen opnieuw ter discussie.

Artikel lezen

Belangrijke HR-trends voor 2024

In 2024 staan HR-professionals voor nieuwe uitdagingen en kansen, gedreven door een dynamische arbeidsmarkt en veranderende werknemersverwachtingen. Bekijk hier de relevante trends voor HR-professionals voor het komende jaar.

Artikel lezen

VLC & Partners presenteert nieuwe investeerder Howden

Vandaag presenteert VLC & Partners – waar Mutsaerts onderdeel van uit maakt – een nieuwe investeerder: Howden, een wereldwijde verzekeringsgroep. Een partner voor de lange termijn, passend bij onze huidige ambities en DNA.

Artikel lezen

Bescherm uzelf als bestuurder tegen cyberrisco’s

een goede cyberverzekering, doen bestuurders er goed aan om ook hun bestuurdersaansprakelijkheid te beschermen. Als bestuurder kunt u altijd persoonlijk verantwoordelijk gesteld worden voor de gevolgen van een cyberaanval.

Artikel lezen

Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer

Ongewenste omgangsvormen komen in elke werkomgeving voor. Het kan gaan om pesten, discriminatie, seksuele intimidatie en geweld. Het komt voor tussen collega’s en leidinggevenden, maar ook in relatie tot klanten of patiënten. Wat is hier uw rol als werkgever?

Artikel lezen

Oekraïne – impact op verzekeringen

Wij volgen de situatie met betrekking tot het Oekraïne/Rusland conflict op de voet. Wij hebben de gevolgen voor de belangrijkste verzekeringen in de vorm van een Q&A voor u op een rij gezet.

Artikel lezen

Wateraccumulatie en sneeuwdruk

Steeds vaker komt er in Nederland extreem weer voor, denk aan hevige neerslag, storm of extreme sneeuwbuien. Schades ontstaan door extreem weer lopen uiteen van kleine lekkages tot instortingen van bedrijfsgebouwen. Het weer valt niet te beïnvloeden maar in veel gevallen is het wel mogelijk om uw verzekering aan te passen. 

Artikel lezen
  • 1
  • 2
  • 6