“Begin 2021 ben ik na 13 jaar weer teruggekeerd naar Mutsaerts. 1 januari ben ik begonnen als accountmanager zakelijke verzekeringen en die rol past mij als een jas. In de periode 2002 tot 2008 heb ik al de professionaliteit, collegialiteit en het kennisniveau Van Mutsaerts mogen ervaren.”

“Binnenkort verhuis ik samen met mijn vrouw naar ons prachtige nieuwe huis in Elshout. Samen hebben we twee zoons die inmiddels het ouderlijk huis hebben verlaten. Om fit te blijven, ben ik regelmatig op de mountainbike te vinden in de Loonse en Drunense duinen.

Sinds 1990 ben ik adviseur verzekeringen en ik vind het geweldig om iedere dag weer in contact te zijn met relaties en hen te ontzorgen. Ook voor verzekeringen geldt dat de wereld in een snel tempo verandert en het is een uitdaging om hierin actueel te blijven en te zorgen dat die veranderingen steeds weer ingepast worden in de lopende contracten van onze relaties.

Na mijn werkperiode bij Mutsaerts heb ik een zelfstandig kantoor gehad. De doelstellingen binnen onze eigen organisatie waren gelijk aan die van Mutsaerts en zorgden voor een belangrijke groei. In die jaren heb ik contact gehouden met collega’s van Mutsaerts en in de zomer van 2020 werd er gevraagd of ik na wilde denken om terug te keren. Daarom ben ik dan ook met veel plezier teruggekeerd naar een inmiddels groter en nog professioneler Mutsaerts. Ik tref vele collega’s die werkzaam zijn gebleven bij Mutsaerts en collega’s die net als ik weer teruggekeerd zijn. Bij Mutsaerts zeggen we: “Groots presteren, persoonlijk blijven” en ik ervaar echt dat iedereen zich hier maximaal voor inspant.