In oktober is Han van de Klok gestart bij Mutsaerts als teamleider van onze schadeafdeling. “Ik was toe aan een functie bij een verzekeringsmakelaar waarbij de dienstverlening om de klant draait en de servicegerichtheid hoog in het vaandel staat. Een kantoor als Mutsaerts staat hier meer dan 100% achter. De keuze was voor mij dan ook snel gemaakt.

Met mijn vrouw, twee kinderen en onze hond woon ik in het mooie Druten. Ik ga graag mountainbiken of een rondje hardlopen in de regio en in de winter sta ik graag met mijn gezin op de ski’s in Oostenrijk. In het voorjaar heb ik een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan, namelijk het aanschaffen van een Vespa motorscooter uit 1966. Hier ga ik graag zo nu en dan een rondje mee toeren.

Na 12 jaar bij een grote verzekeringsmakelaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die vond ik bij Mutsaerts. Als teamleider van de schadeafdeling kan ik de klant ontzorgen door er daadwerkelijk voor de klant te zijn wanneer er schade is of een calamiteit zich voordoet. De eerste weken ben ik warm ontvangen. Het is meer dan prettig om te ervaren dat collega’s veel voor elkaar over hebben en dat de zogenaamde lijntjes kort zijn. Dit zorgt ervoor dat er snel geschakeld kan worden.”

Verder praten? Neem contact op met Han via hvandeklok@mutsaerts.nl of 013 – 750 78 71.