Per 1 januari hebben wij Liedeke Klaassen verwelkomd als verzuimcoach bij Mutsaerts. “Na 17 jaar bij een grote bank in allerlei verschillende functies gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging in de buurt van mijn woonplaats. Ik vind het belangrijk om het belang van de klant voorop te zetten en bij Mutsaerts staan de relaties absoluut centraal.”

“Samen met mijn man en twee dochters woon ik aan de rand van Dorst, tegen Rijen aan. Ik fiets graag naar mijn werk en wandel graag in de natuur met vriendinnen of met de hond. Verder lees ik in mijn vrije tijd graag en doe ik aan yoga.

Bij Mutsaerts vond ik dit jaar mijn nieuwe uitdaging. Als verzuimcoach help ik werkgevers grip te krijgen op verzuim en medewerkers sneller te laten terugkeren in het arbeidsproces. Ik bewaak het traject van onze verzekerde klanten en communiceer met de verzekeraar over het snel inzetten van interventie en vergoedingen. Ik ben de spin in het web in de communicatie tussen partijen die betrokken zijn zoals de werkgever, arbodiensten en verzekeraars, begeleid de klant bij claims en geef advies over preventie. Elke werkgever en elke casus is anders, heerlijk om daarover van gedachte te wisselen en de werkgever in bij te staan.

Mijn start bij Mutsaerts voelt als een warm bad. Elke collega is betrokken en behulpzaam en de sfeer is erg prettig. Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan kennismaking met de verschillende afdelingen en collega’s. Ook het inwerken gebeurt heel zorgvuldig, waarbij ik na een goede uitleg zelf aan de slag kan en geen enkele vraag te gek is. Mutsaerts brengt toegevoegde waarde met betrokken professionals, is er echt voor de klant en de lijnen zijn kort.”

Verder praten? Neem contact op met Liedeke via lklaassen@mutsaerts.nl of 013 – 750 78 29.