Maak kennis met één van onze collega’s: Madeleine Gillet! “Mutsaerts staat voor persoonlijke service en hier krijg je naast verantwoordelijkheid ook de mogelijkheid om relaties goed te leren kennen.”

“Na bijna 12 jaar bij een grote verzekeringsmakelaar heb ik vorig jaar de overstap gemaakt naar Mutsaerts. Als Intern Accountmanager ben ik het eerste aanspreekpunt. Wat ik mooi vind aan mijn functie? Een persoonlijke band met relaties, werk uit handen nemen en het vertrouwen geven dat alles goed geregeld is. Daarnaast zijn mijn collega’s geïnteresseerd en behulpzaam. Fijn om onderdeel te zijn van een organisatie waar snel geschakeld wordt. Het is een verademing, korte lijnen zorgen ervoor dat ik snel antwoord kan geven op vragen.

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met onze Volkswagen bus uit 1975 en ben ik vaste gast bij de lokale yogaschool. Ik ben dol op (lange afstand) wandelen en heb mijn hart verloren aan de 4-daagse van Nijmegen. Verder ga ik graag borrelen met vrienden en hebben we een gezellig kookclubje.”

Verder praten? Neem contact op met Madeleine via mgillet@mutsaerts.nl of 013 – 750 78 41.