Afgelopen april hebben wij Wendy Groels ontvangen als nieuwste aanwinst op de afdeling Intern Account. “Ik ben begonnen bij Mutsaerts als Intern Accountmanager. Met ruim 25 jaar ervaring in de verzekeringsbranche in vergelijkbare functies, past deze rol mij als gegoten.”

“Ik ben al 21 jaar getrouwd met Hans, samen hebben we twee zonen van 17 en 15 jaar en wonen we in Someren. In mijn vrije tijd sport ik graag en klus ik heel wat af in en om het huis. Maar, het liefst breng ik zo veel mogelijk tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Lekker onder het genot van een hapje en drankje. In de vakanties houden we er als gezin van om verre reizen te maken, die we al heel wat samen hebben mogen maken!

Bij toeval werd ik benaderd door een oud collega en zo kwam ik in gesprek met Mutsaerts. Een mooi bedrijf met korte lijnen die alle aandacht heeft voor de wens en behoefte van de klant. Deze klantbenadering past goed bij mij. In mijn rol bij Mutsaerts ben ik samen met mijn extern accountmanager de verbindende factor tussen de klant en verzekeraars. Het leukste aan mijn job vind ik om klanten te ontzorgen. Iedereen heeft weer een andere vraag en dat maakt het werk divers. Het geeft mij een goed gevoel als een klant naar tevredenheid is geholpen.

Humor en plezier in mijn werk hebben is voor mij heel belangrijk. Zoals ik de afgelopen maanden al gemerkt heb, gaat dit met mijn nieuwe collega’s helemaal goed komen. Ik voel me al erg thuis bij Mutsaerts!”

Heb je een vraag voor Wendy? Neem contact op via wgroels@mutsaerts.nl of 013 – 750 78 44