Schadebehandeling

Wij beseffen hoe belangrijk het is dat u ook bij schade deskundig advies en professionele begeleiding ontvangt. Na een schademelding zorgt één van onze schadebehandelaars voor een snelle en correcte afhandeling. Of het nu een uitgebrande fabriekshal, arbeidsongeschiktheid of een aanrijding betreft. Wij zijn er als het erop aankomt.

Ervaring en deskundigheid
De schadeafdeling bestaat uit ervaren en gespecialiseerde schadebehandelaars en hebben al vele jaren een uitstekende reputatie. Zij nemen contact op met de verzekeraar(s), schakelen experts in en behartigen uw belangen in het traject. Bij schade zijn onze eigen schadespecialisten uw eerste aanspreekpunt.

24/7 bereikbaar
Onze schadebehandelaars staan zeven dagen per week, 24 uur per dag, voor u klaar. U kunt hen bereiken via telefoonnummer (013) 594 28 28 of online uw schade melden. Ook buiten kantoortijden zijn wij bereikbaar voor dringende zaken.

Maud Hazen Schadebehandelaar bij Mutsaerts“Schade is erg vervelend voor klanten. Vaak weten ze niet welke weg ze moeten bewandelen. Dan komen wij in beeld. Wij proberen de klant zoveel mogelijk te ontzorgen en op de hoogte te houden. Wat onze dienstverlening onderscheidend maakt? De Mutsaerts Service. Schades kunnen ingrijpend of complex zijn, met persoonlijk contact en duidelijke communicatie zullen wij te allen tijde de klant ondersteunen en opkomen voor de belangen van de klant.”

Maud HazenSchadebehandelaar