Onze bedrijfscultuur is gedreven en deskundig, maar vooral ook persoonlijk. Samenwerken, plezier en daadkrachtige service daar draait het bij ons om. Dit zie je terug in onze dagelijkse werkzaamheden, contact met onze relaties en tijdens andere activiteiten zoals bedrijfsuitjes.

Waarom werken bij Mutsaerts?

Wij zijn een groeiende ambitieuze organisatie waar talent kansen krijgt om zich verder te ontplooien en waar professionals voldoende uitgedaagd worden.

Je kunt bij ons rekenen op regelingen voor onder andere reis-, studie- en onkosten, pensioen en mogelijkheid tot deelname aan het collectieve verzekeringspakket. Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid tot thuis werken draagt bij aan een optimale balans tussen werk en privé. Dat helpt om het beste uit jezelf te halen.

Daarnaast stimuleren wij om een opleiding of training te volgen die past binnen je functie of ontwikkeling. Om niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk te groeien. Mutsaerts biedt een omgeving waarin je kan doen waar je goed in bent.

Icon

Marktconform primair salaris

Icon

13e maand

Icon

Goede pensioenregeling

Icon

Collectief verzekeringspakket

Icon

Opleidingsmogelijkheden

Icon

Goede werk-privé balans

“Mutsaerts is een groeiend ambitieus kantoor dat er in slaagt persoonlijk te blijven. Ik ben trots dat ik daar onderdeel van mag uitmaken!”

Mirjam Meeuwis, Pensioenspecialist bij Mutsaerts

Open sollicitatie

Locatie: Tilburg
Bekijk vacature

Vacature Verzuimcoach

Locatie: Tilburg
Bekijk vacature

Vacature Intern Accountmanager Pensioen

40 uur, Parttime bespreekbaar
Ervaring: Minimaal 3 jaar ervaring
Locatie: Tilburg
Bekijk vacature