Business partner in verzekeringen en pensioen

In ons advies gaan we op zoek naar de balans tussen risico’s verminderen, zelf dragen of afdekken met slimme verzekeringsproducten.

Slogan

Zakelijke verzekeringen

Van aansprakelijkheid tot een brand- of verzuimverzekering. Wij bemiddelen, beheren en adviseren over zakelijke verzekeringen.

Pensioen

Een collectieve pensioenregeling voor medewerkers of individueel pensioen voor bijvoorbeeld de DGA. Onze specialisten staan voor u klaar.

Groots presteren, persoonlijk blijven

Wij zijn dé partner in verzekeringen en pensioen voor bedrijven en ondernemers. Elke dag werken wij aan 'groots presteren en persoonlijk blijven'. Dit doen wij door lef te tonen, te innoveren en verzekeraars geregeld op scherp te zetten.

Element

Succesverhalen

Al 95 jaar zijn wij succesvol business partner voor bedrijven en ondernemers. Meer dan 4000 organisaties in verschillende branches vertrouwen op Mutsaerts. Specialist in verzekeringen en pensioen.

Bekijk onze referenties

Van Benthem & Keulen

"Het 'no nonsense' gevoel dat bij ons hoort, voel ik ook bij Mutsaerts. Onze culturen werken goed met elkaar samen. Ze hebben korte lijnen en zijn zeer professioneel."

Managing director - Van Benthem & Keulen

Sandton Hotels

"Mutsaerts denkt mee, adviseert objectief en levert haar diensten tegen scherpe tarieven. Daarnaast waarderen we de snelle en persoonlijke opvolging door onze accountmanager enorm.”

CEO - Sandton Hotels

KGS & SCT Tools

"Mutsaerts is voor ons een betrouwbare partner. Valt er een schade? Dan hebben we daar geen omkijken naar, dat wordt altijd keurig netjes opgepakt."

CEO - KGS & SCT Tools

Holbox

"Mutsaerts biedt alle KVGO leden een maatwerk verzekeringspakket aan. Voor ons betekent het KVGO collectief een groot premievoordeel in combinatie met vergelijkbare (of zelfs betere) condities en voorwaarden. Dat is een van de redenen dat we toch de overstap hebben gemaakt naar Mutsaerts."

Managing Director - Holbox

Ecco Leather

"Mutsaerts heeft ons deskundig geadviseerd tijdens het verlengingstraject van de pensioenregeling van de staf. Het proces is efficiënt en transparant verlopen. Onze pensioenregeling is nu helemaal up-to-date."

HR-Manager - Ecco Leather

Even voorstellen: Madeleine Gillet

Maak kennis met één van onze nieuwe collega’s: Madeleine Gillet! “Na bijna 12 jaar bij een grote verzekeringsmakelaar heb ik de overstap gemaakt naar Mutsaerts.”

Artikel lezen

Personeelsvennootschap? Voor 2021 aan de slag met pensioen!

De nieuwe payrollregels uit de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) raken ook werkgevers met een personeelsvennootschap. De nieuwe regels gaan in per 01-01-2021.

Artikel lezen

Moeilijke markt zakelijke brandverzekeringen

We hebben er al vaker over geschreven: de tijd van lage premies voor zakelijke brandverzekeringen is helaas voorbij. Ook dit jaar houden we rekening met stijgende brandpremies.

Artikel lezen