Business partner in verzekeringen en pensioen

In ons advies gaan we op zoek naar de balans tussen risico’s verminderen, zelf dragen of afdekken met slimme verzekeringsproducten.

Slogan

Zakelijke verzekeringen

Van aansprakelijkheid tot een brand- of verzuimverzekering. Wij bemiddelen, beheren en adviseren over zakelijke verzekeringen.

Pensioen

Een collectieve pensioenregeling voor medewerkers of individueel pensioen voor bijvoorbeeld de DGA. Onze specialisten staan voor u klaar.

Groots presteren, persoonlijk blijven

Wij zijn Mutsaerts, dé business partner in verzekeringen en pensioen voor bedrijven en ondernemers. Elke dag werken wij aan 'groots presteren en persoonlijk blijven'. Dit doen wij door lef te tonen, te innoveren en verzekeraars geregeld op scherp te zetten.

Element

Succesverhalen

Al 95 jaar zijn wij succesvol business partner in verzekeringen en pensioen voor bedrijven en ondernemers. Meer dan 4000 organisaties in verschillende branches vertrouwen op Mutsaerts. Specialist in verzekeringen en pensioen.

Bekijk onze referenties

Van Benthem & Keulen

"Het 'no nonsense' gevoel dat bij ons hoort, voel ik ook bij Mutsaerts. Onze culturen werken goed met elkaar samen. Ze hebben korte lijnen en zijn zeer professioneel."

Managing director - Van Benthem & Keulen

Sandton Hotels

"Mutsaerts denkt mee, adviseert objectief en levert haar diensten tegen scherpe tarieven. Daarnaast waarderen we de snelle en persoonlijke opvolging door onze accountmanager enorm.”

CEO - Sandton Hotels

Disma Reizen

"Het is echt een verademing om met iemand samen te werken die met jouw bedrijf meedenkt en ieder jaar een praatje komt maken om te kijken hoe het ervoor staat."

Teamleider - Disma Reizen

Holbox

"Mutsaerts biedt alle KVGO leden een maatwerk verzekeringspakket aan. Voor ons betekent het KVGO collectief een groot premievoordeel in combinatie met vergelijkbare (of zelfs betere) condities en voorwaarden. Dat is een van de redenen dat we toch de overstap hebben gemaakt naar Mutsaerts."

Managing Director - Holbox

Ecco Leather

"Mutsaerts heeft ons deskundig geadviseerd tijdens het verlengingstraject van de pensioenregeling van de staf. Het proces is efficiënt en transparant verlopen. Onze pensioenregeling is nu helemaal up-to-date."

HR-Manager - Ecco Leather

Prinsjesdag 2022: wat kunt u als ondernemer verwachten het aankomende jaar?

Er komt als ondernemer zijnde ieder jaar nogal wat op u af na Prinsjesdag. Mutsaerts heeft de tien belangrijkste veranderingen op een rijtje gezet. Let wel, dit is het voorstel van het kabinet en moet nog worden goedgekeurd door de Tweede en Eerste Kamer.

Artikel lezen

Oekraïne – impact op verzekeringen

Wij volgen de situatie met betrekking tot het Oekraïne/Rusland conflict op de voet. Wij hebben de gevolgen voor de belangrijkste verzekeringen in de vorm van een Q&A voor u op een rij gezet.

Artikel lezen

Het belang van taxatie

Een goede verzekering alleen is geen zekerheid dat u in geval van een onverhoopte schade goed verzekerd bent. Onderverzekering brengt mogelijk het voortbestaan van de onderneming in gevaar. Het goede nieuws is dat onder- of oververzekering uit te sluiten is, door het uitvoeren van een gedegen taxatie.

Artikel lezen