Als toonaangevend verzekeringsmakelaar adviseren wij bedrijven en ondernemers (DGA) over schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioen. In ons advies zoeken wij altijd naar de balans tussen risico’s verminderen, zelf dragen of afdekken met slimme verzekeringsproducten. Dat geeft u zekerheid, voor nu en in de toekomst!

Actueel

Verzekerd van het laatste nieuws

Cyberrisico's onder controle

In een interview voor advocatie.nl geeft Freek Njio zijn visie over de toenemende digitalisering en steeds complexere cyberrisico's. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar snel op, is een cyberverzekering verplicht over een paar jaar?

Pensioenswetswijzigingen 2018

Bent u al op de hoogte van de nieuwe pensioenwetswijziging per 1 januari 2018? De pensioenrichtleeftijd verschuift van 67 naar 68 jaar. Dit betekent dat alle pensioenregelingen wederom beoordeeld moeten worden. Lees meer wat dit voor uw organisatie betekent.

Bizar: NN stop met BAV

Bizar! Dat was de eerste reactie op het kantoor van Mutsaerts na het horen van dit bericht. Een jaar of tien geleden was het ondenkbaar dat Nationale-Nederlanden (NN) zou stoppen met de BAV voor de advocatuur. Lees hier alles over in de column van Freek Njio.

Referenties

Mutsaerts | Kwaliteit Verzekerd
Als onafhankelijk adviseur doen wij zaken met zowel nationale als internationale verzekeraars. Met onze volmachten van verzekeraars, aanstelling als registermakelaar op de assurantiebeurs en contacten met specialistische (her)verzekeraars vinden wij een oplossing voor alle verzekeringswensen.

Daarnaast ontwikkelen wij al enkele jaren voor verschillende branches unieke verzekeringsproducten. Mutsaerts Maatwerk noemen wij dat. Kennis maken met onze unieke werkwijze? Lees meer over onze organisatie of neem contact op met onze specialisten.