Verzekeringsvragen rondom het Coronavirus

Vanwege het coronavirus werken de meeste medewerkers van Mutsaerts thuis. U merkt daar verder niets van, wij zijn gewoon bereikbaar! U kunt er op rekenen dat onze dienstverlening continueert zoals u van ons gewend bent. Wij zijn ook te bereiken op ons telefoonnummer
013 - 594 28 28 of via info@mutsaerts.nl.

Vindt hieronder per onderwerp de antwoorden op uw verzekeringsvragen rondom het coronavirus.

Verzuim

Keert een verzuimverzekering uit als mijn werknemer wegens ziekte door het virus niet in staat is om zijn werk te verrichten? Mijn personeel kan niet naar Nederland komen, moet ik hen doorbetalen? Lees verder voor de meest gestelde vragen rondom verzuim.

Bedrijfsschade

Uw bedrijf loopt omzet mis, goederen worden door het coronavirus niet geleverd of u moet een evenement annuleren? Bekijk de meest gestelde vragen over bedrijfsstilstand, omzetderving en evenementen.

Reis- en annulering

Ik heb het virus opgelopen en kan daardoor niet meer op reis. Kan ik een beroep doen op mijn annuleringsverzekering? Bekijk het antwoord op deze en andere vragen over de reis- en annuleringsverzekering.

Pensioenopbouw tijdens tijdelijke arbeidsduurverkorting

Door maatregelen als gevolg van het coronavirus moeten sommige werkgevers voor werknemers tijdelijke arbeidsduurverkorting toepassen. Zijn er mogelijkheden om de pensioenopbouw ongewijzigd voort te zetten zonder rekening te moeten houden met de arbeidsduurverkorting? Lees het antwoord hier.

Arbeidsongeschiktheid

U zit als zelfstandig ondernemer in quarantaine en u kunt uw werk niet uitoefenen of u vermoedt dat u drager ben van het coronavirus? Wat dekt de arbeidsongeschiktheidsverzekering en moet u een melding maken? Bekijk hier de vragen en bijbehorende antwoorden.