MetaalPakketPolis

Allrisk brandverzekering met unieke machinebreukdekking

Machines in de metaalbranche zijn doorgaans complex en onderling afhankelijk. Brand, waterschade of machinebreuk kan grote gevolgen hebben voor uw organisatie. Met de MetaalPakketpolis beschermt u uw bedrijf tegen onvoorziene schade op basis van allrisk condities.

Voor de metaalbranche was ons doel een product te ontwikkelen dat qua dekkingen en prijs niet te evenaren is. Dat is gelukt en daar zijn we trots op! Het resultaat? De metaalverzekering is een combinatie tussen een allrisk brandverzekering met een unieke dekking voor machinebreuk(bedrijfsschade) en een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven.

Allrisk brandverzekering

Opstal
Huurdersbelang
Inventaris
Goederen
Bedrijfsschade
Extra kosten
Machinebreuk en machinebreukbedrijfsschade

Aansprakelijkheidsverzekering

Recall
Opzicht
Uit- en inbouwkosten

De MetaalPakketpolis biedt vele voordelen. Denk aan keuzemogelijkheden voor de contracttermijn, eigen risico's en extra dekkingen specifiek voor uw branche. Standaard zijn transportschaden verzekerd tot
€ 20.000 binnen Europa. U heeft daarnaast de mogelijkheid om tegen een geringe premietoeslag het toeleveranciers- en afnemersrisico voor bedrijfsschade of machinebreuk(bedrijfsschade) te verzekeren. Ook voor overige zakelijke risico’s zoals transport, ziekteverzuim en werkmaterieel bieden wij verzekeringen aan tegen ruime voorwaarden en zeer concurrerende premiestellingen.