Pensioen

De pensioenspecialisten van Mutsaerts houden zich fulltime bezig met pensioen, zijn RPA-gecertificeerd en zijn op de hoogte van alle actuele wet- en regelgeving. Door een pro-actieve houding, de juiste kennis van zaken en een persoonlijke benadering is de kracht van ons pensioenteam écht zichtbaar. Wij werken onafhankelijk van pensioenuitvoerders en u ontvangt altijd een objectief advies voor zowel collectief pensioen (voor alle medewerkers) als voor individueel pensioen (voor bijvoorbeeld de DGA).

Collectief Pensioen

Mutsaerts adviseert over collectieve pensioenregelingen voor werknemers. Van het opzetten van de pensioenregeling, het sluiten en verlengen van contracten tot het beheren van de regeling.

DGA Pensioen

Ondernemers (DGA) kunnen bij ons terecht voor advies over levensverzekeringen, pensioen in eigen beheer, een pensioenpolis bij een verzekeraar of een (bankspaar)lijfrente.

PensioenScan

De PensioenScan is bedoeld voor werkgevers die een pensioenregeling hebben gesloten voor hun medewerkers. Er wordt een duidelijke analyse gemaakt van de collectieve regeling.

Overlijdensrisico

Het is belangrijk om te denken aan de financiële gevolgen bij overlijden. Met een overlijdensrisicoverzekering zorgt u ervoor dat uw nabestaanden niet met financiële lasten blijven zitten.