Arbeidsongeschiktheid

Bent u zelfstandig ondernemer of directeur-grootaandeelhouder? Een van de grootste risico’s is dan arbeidsongeschikt worden. Veel ondernemers zijn ervan overtuigd dat hen dit niet zal overkomen. Toch blijkt dat een op de tien ondernemers zich jaarlijks arbeidsongeschikt moet melden. Een adequate verzekering is zeker geen overbodige luxe. Wij zorgen voor een passende dekking, die overeenkomt met uw wensen, risicobereidheid en financiële situatie.

Bereken uw premie

Advies
Op basis van uw specifieke situatie geven wij u deskundig en onafhankelijk advies over het soort AOV, hoogte verzekerd bedrag, indexatie, eindleeftijd, uitkeringscriteria, wachttijd etc. Wij maken een marktvergelijking en zoeken voor u een passende verzekering.

AOV collectief verzekeren
Soms kan het wenselijk en voordelig zijn om een AOV collectief  te verzekeren voor de partners binnen bijvoorbeeld een advocaten- of accountantskantoor. Afhankelijk van de omvang van een collectiviteit kunnen verzekeringen zonder keuringen worden afgesloten.

Voordelen M-AOV
  • Beroepsarbeidsongeschiktheid gedurende de gehele looptijd
  • Hoge verzekerde bedragen mogelijk (maximaal 350.000 euro op jaarbasis)
  • Dalende premies in de laatste verzekeringsjaren
  • Uniek oversluitbeleid
  • Mogelijkheid eindleeftijd 68 jaar
Bereken uw premie online

Offerte aanvragen?
Heeft u vragen over een individuele AOV of wilt u weten of een AOV collectief aantrekkelijk is voor uw kantoor of organisatie? Neem contact op met Marieke Moors via 013 - 594 28 28 of stuur een e-mail.