Arbeidsongeschiktheid

Bent u zelfstandig ondernemer of directeur groot aandeelhouder? Een van de grootste risico’s is dan arbeidsongeschikt worden. Veel ondernemers zijn ervan overtuigd dat hen dit niet zal overkomen. Toch blijkt dat een op de tien ondernemers zich jaarlijks arbeidsongeschikt moet melden. Een adequate verzekering is zeker geen overbodige luxe. Wij zorgen voor een passende dekking, die overeenkomt met uw wensen, risicobereidheid en financiële situatie.

Advies
Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is een belangrijke inkomensverzekering. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Op basis van uw specifieke situatie geven wij u deskundig en onafhankelijk advies over het soort AOV, hoogte verzekerd bedrag, indexatie, eindleeftijd, uitkeringscriteria, wachttijd etc. Wij maken een marktvergelijking en zoeken voor u een passende verzekering.

AOV collectief verzekeren
Soms kan het wenselijk en voordelig zijn om een AOV collectief  te verzekeren voor de partners binnen maatschappen of vennootschappen. Afhankelijk van de omvang van een collectiviteit kunnen verzekeringen zonder keuringen worden afgesloten. 

M-verzekeringen
Organisaties en zelfstandigen binnen de zakelijke dienstverlening kunnen gebruik maken van collectieve verzekeringen van M-verzekeringen. Dit is label waaronder Mutsaerts onderscheidende verzekeringsproducten levert aan advocaten, notarissen, accountants en business professionals. De M-AOV kenmerkt zich door uitstekende voorwaarden (gelijkwaardig aan de meest uitgebreide voorwaarden in de verzekeringsmarkt), samen met een zeer scherpe premiestelling.

Voordelen M-AOV
  • Hoge verzekerde bedragen mogelijk (maximaal 350.000 euro op jaarbasis)
  • Beroepsarbeidsongeschiktheid gedurende de gehele looptijd
  • Scherpe premies
  • Mogelijkheid tot meeverzekeren van vaste lasten
  • Mogelijkheid eindleeftijd 67 jaar
Bereken uw premie online

Meer informatie?
Heeft u vragen over een individuele AOV of wilt u weten of een AOV collectief aantrekkelijk is voor uw kantoor of organisatie? Neem contact op met Marieke Moors via 013 - 594 28 28 of stuur een e-mail.