Branches

Omdat elke branche uniek is ontwikkelen wij al enkele jaren specifieke maatwerkoplossingen voor verschillende branches. Wij nemen geen genoegen met standaard producten en gaan met verschillende verzekeraars in gesprek om branchepolissen te ontwikkelen.

Op deze manier kunnen wij unieke verzekeringen aanbieden met interessante kortingen waardoor de premies vaak ver onder het gemiddelde liggen. Hieronder enkele voorbeelden van branches waar wij met veel plezier voor werken.

Advocatuur

Mutsaerts is dé specialist in verzekeringen voor de advocatuur. Wij bieden exclusieve verzekeringsproducten aan, zowel collectief als individueel.

Mutsaerts | Metaal pakketpolis

Wij hebben een verzekeringspakket speciaal voor metaalbedrijven en machinefabrieken. Bekijk de verschillende verzekeringen die we aanbieden voor deze sector.

Mutsaerts | KVGO pakketpolis

Mutsaerts is verkozen tot adviseur voor de grafische industrie. Bekijk onze dienstverlening.

Buitenmeubilair- en textiel

Voor branchevereniging B3 hebben wij een verzekeringspakket ontwikkeld specifiek voor de risico's in deze sector. Bekijk de verschillende verzekeringen die mogelijk zijn binnen dit pakket.

Accountancy

Voor de accountancy levert Mutsaerts onderscheidende collectieve verzekeringen aan onder andere vier van de Big-5-accountantskantoren in Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze collectiviteiten.

Professionele Horeca

Speciaal voor hotelketens en overige professionele horeca hebben wij een uitgebreid pakket schade- en inkomensverzekeringen ontwikkeld tegen een zeer scherp tarief. Laat u adviseren over passende verzekeringen voor uw organisatie.

Tandtechnische bedrijven

Voor tandtechnische bedrijven bieden we een collectief verzekeringspakket aan met onder andere een brandverzekering, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en ziekteverzuim.

Theater en bioscoop

Voor theaters en bioscopen in Nederland hebben wij een uniek verzekeringspakket ontwikkeld met een zeer scherp tarief. De pakketpolis sluit aan bij specifieke risico’s van de branche. Bekijk de verschillende verzekeringen die mogelijk zijn binnen dit pakket.

DHZ pakketpolis

Bouwmarkten en doe-het-zelf (DHZ) winkels bieden wij een speciale pakketpolis aan die aansluit bij de specifieke risico's in deze branche.