Verzekeringsanalyse

Een goede analyse van de bedrijfsrisico's is voor elke onderneming essentieel. Niet alleen om te bepalen wat verzekerd moet worden, maar ook om een gedegen afweging te maken welke risico’s zijn te voorkomen door preventie en welke risico’s de organisatie zelf kan dragen.

Unieke verzekeringsanalyse
Met onze verzekeringsanalyse geven wij u snel inzicht in uw bedrijfsrisico’s. Onze duidelijke vergelijkingsoverzichten worden door onze relaties als uitzonderlijk in de branche ervaren. Ons advies presenteren wij beknopt en bondig. Vervolgens stemmen we samen het verzekeringspakket af op uw bedrijfssituatie, risicobereidheid en specifieke behoeftes. Bij schade begeleiden onze eigen specialisten u in het schadetraject.

Second Opinion
Wanneer uw onderneming elders is verzekerd verzorgt Mutsaerts graag een second opinion analyse. Zo weet u zeker dat uw bedrijfsrisico’s adequaat zijn afgedekt tegen marktconforme premies. Wij presenteren ons second opinion advies helder en eenvoudig, zodat u de resultaten kunt gebruiken zoals u wenst. Als kennisintensieve organisatie, met de juiste omvang en expertise, zorgen wij voor een krachtige inkoop.

Aanvragen
Bent u geïnteresseerd in een verzekeringsanalyse voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of via telefoonnummer (013) 594 28 28 voor een vrijblijvende verzekeringsanalyse.

Naam
Telefoon
Email
Bericht